Gjirofarma

Gjirokaster, Albania
+355 69 406 8801

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Factories

Produkte natyrale me cilësi të lartë dhe shije tradicionale.

Kërkoni të dini ushqimin tradicional shqiptar? Ndalesa në produktet e qumështit të prodhuara në Gjirofarm. Qumështi i pasterizuar i Lopeve, Djathi i Bardhë, Kackavalli, Ricotta, Ricotta, Kosi dhe Butter dallohen jo vetëm për shijen e tyre origjinale, por edhe për vlerën e tyre ushqyese. Në këto produkte do të gjeni aspekte të kulturës lokale, historisë së prodhimit dhe respektimit të traditës lokale.

Në treg do të gjeni një shumëllojshmëri të paketimeve të bukura dhe cilësore, të shoqëruara nga një shtyp fabrikë, e cila siguron që klientët të blejnë produkte cilësore të prodhuara ekskluzivisht në Gjirofarma Sh.A.

 

Adresa: Gjirokaster, Albania

Web f

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Other Information: