Gjirofarma

Gjirokaster, Albania
+355 69 406 8801

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Factories

Produkte natyrale me cilësi të lartë dhe shije tradicionale.

Kërkoni të dini ushqimin tradicional shqiptar? Ndalesa në produktet e qumështit të prodhuara në Gjirofarm. Qumështi i pasterizuar i Lopeve, Djathi i Bardhë, Kackavalli, Ricotta, Ricotta, Kosi dhe Butter dallohen jo vetëm për shijen e tyre origjinale, por edhe për vlerën e tyre ushqyese. Në këto produkte do të gjeni aspekte të kulturës lokale, historisë së prodhimit dhe respektimit të traditës lokale.

Në treg do të gjeni një shumëllojshmëri të paketimeve të bukura dhe cilësore, të shoqëruara nga një shtyp fabrikë, e cila siguron që klientët të blejnë produkte cilësore të prodhuara ekskluzivisht në Gjirofarma Sh.A.

 

Adresa: Gjirokaster, Albania

Web f

Other Information:

Fresh Company

Gjirokaster, Albania
+355 (0) 884 30857

Business Description:

Our Channels:

 

Category: Factories

Looking for the best, respecting nature and health, always top quality! Looking for the best choice FRESH products always remain yours! We have been in the market since 1992, a history of taste and freshness that today is reflected in the absolute quality of FRESH products! A delicious natural flavor and pleasure drink FRESH! With a wide range of products packed in aseptic packaging that assures product sustainability and maintains its quality.

On a surface of 40.000 m2 where are our new and modern facilities built in 2006, we produce for you high quality products and according to European standards. The firm is certified with ISO 9001: 2000 and H.A.A.C.P .. with a staff who is constantly informed to give the best result. The raw materials come from European suppliers that guarantee their quality with a constant durability. So, the Albanian family and the Albanian consumer must feel confident about our products.

Our premises are located 15km from the city of Gjirokastra, on the Gjirokaster-Kakavi highway. Great design has been given to the factory in order to respect the natural environment. Production and packaging of our products is made in modern facilities. The factory has a surface of 15.000m2, in which its buildings cover a total of 10.000m3. For the production of our products we have invested in contemporary, new and high technology machinery and we are proud of this innovation in the Albanian market.

 

Address: Gjirokaster, Albania

Web

Other Information: