Akomodim

Hotel Gjirokastra
Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 068 409 9669
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel Gjirokastra consists of comfortable rooms and suites, conferenceRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
5, Sheshi Çerçiz Topulli, Gjirokaster Albania
+355 067 264 3431
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hoteli Cajupi përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hotel Kalemi
Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 084 263 724
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel “Hotel Kalemi and Gjirokastra” Make yourself a great favor.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 068 409 9669
Camping
Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 084 263 724
Camping