Guida e qytetit

Universiteti i Gjirokastrës “Eqrem Çabej”
Rruga Studenti 30, Gjirokastër

Universiteti “Eqrem Çabej” i Gjirokastrës u krijua me vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 414,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Mulliri i Bënçës
Tepelene Albania

Kokrrat e misrit bien në mokrën e një mulliri 270 vjeçar në Luginën e Bënçës,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kampi i internimit në Tepelenë
Rruga Ali Pashe Tepelena, Tepelenë

Dëshmi rrënqethëse vijnë edhe pas shumë dekadave të mbylljes së kampit të internimit të Tepelenës,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Vjosa
Albania

Vjosë (greqisht: Αωος/Αoos) është një lum, i cili buron në veriperëndim të Greqia në EpirRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Memaliaj
Memaliaj Albania

Memaliaj e filloi jetën dhe veprimtarin e tij në 1947-48, me gjurmimet dhe kërkimet gjeologjike,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Guri i Qytetit
Permet Albania

Kush shkon për herë të parë thotë: Guri i Qytetit. Normale. Përfytëroni një shkëmb 42Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Xhamia Përmet
Permet Albania

Sorry, this entry is only available in Anglishte Amerikane. For the sake of viewer convenience,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kongresi i Përmetit
Permet Albania

Punimet e Kongresit filluan më 24 maj 1944, ditë e mërkurë në ora 09:00 GjithsejRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
KISHA E SHËN MËRISË
Benjë-Novoselë, Albanie

Kjo kishë është ndërtuar në shekullin e 18-të. Pjesa e përparme është si manastir, ndërsaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Burimet termale të Bënjës
Permet Albania

Janë një fenomen vërtet të rrallë natyror. Të gjitha burimet kryesore me ujëra termale sulfuroreRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More