TAXI KRENARI Gjirokaster

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Albania
+355 +355 69 363 6697

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Taxi

Sherbim i shpejte dhe komod per klientet tane.
Ju mirepresim!!

 

Adresa: Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Albania

Reservo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Other Information:

Category:
Package: , ,