Akomodim

Hotel Gjirokastra
Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 +355 68 409 9669, +355 8426 59 82
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hoteli Gjirokastra përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
"Cerciz Topulli" Square, Gjirokaster, Albania
+355 +355 8426 9010, +355 67 264 3431
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hoteli Cajupi përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hotel Kalemi
Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
Hours: Open today Everyday 9:00-20:00
+355 +355 (0)682234373
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel “Hotel Kalemi dhe Gjirokastra” Bëni vetes një favor tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
Hours: Open today 9:00-23:00
+355 +355 68 409 9669, +355 8426 59 82
Camping
Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
Hours: Open today Everyday 9:00-20:00
+355 +355 (0)682234373
Camping