BAR RESTORANT “BAÇI”

Permet, Albania
+355 69 874 2885

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

BAR RESTORANT “BAÇI” restorant me gatime tipike tradicionale ku ne bazen kryesore jane mishi dhe nenproduktet e tij.
Me gatime te fresketa te gjitha te marra ne prodhimet e zones.
Te shoqoruara me pije te ndryshme freskuese ,vere dhe rakin gjirokastrite.
BAR RESTORANT “BAÇI” mund te prenotoni dreka ose darka familjare por edhe nese doni te rezervoni per festa apo gezime te ndryshme familjare.
Ju mirpresim !!

 

Adresa: Permet, Albania

f                                                     Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

10:00-23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: