DEVOLLI SHOES

Blv."18 Shtatori " Gjirokastër Albania
+355 84 26 81 26

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Shopping

DEVOLLI SHOES nje nga dyqanet e vetme ne te gjithe qytetin e Gjirokastres qe ofron kepucet me cilesore per meshkuj pr edhe me cmimet me konkuruese ne treg.
Tek ne do te gjeni kepuce kryesisht per meshkuj te te githa llojeve dhe per te gjitha stinet .
Gjeni rehatine me kepucet e DEVOLLI SHOES por dhe kurseni .
Kepuce te importuara por dhe prdoukte shqipetare.
Ne ju mirpresim !!

 

Adresa: Blv.”18 Shtatori ” Gjirokastër Albania

f
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08:00 - 14:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: