Fresh Company

Gjirokaster, Albania
+355 (0) 884 30857

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Factories

Po kërkoni më të mirën, duke respektuar natyrën dhe shëndetin, gjithmonë cilësi më të lartë! Duke kërkuar për zgjedhjen më të mirë produktet FRESH mbeten gjithmonë tuajat! Kemi qenë në treg që nga viti 1992, një histori shijesh dhe freski që sot reflektohet në cilësinë absolute të produkteve FRESH! Një aromë e shijshme natyrore dhe pije kënaqësie FRESH! Me një gamë të gjerë produktesh të paketuara në ambalazhe aseptike që sigurojnë qëndrueshmëri të produktit dhe ruajnë cilësinë e tij.

Në një sipërfaqe prej 40.000 m2 ku janë objektet tona të reja dhe moderne të ndërtuara në vitin 2006, ne prodhojmë për ju produkte me cilësi të lartë dhe sipas standardeve evropiane. Firma është e çertifikuar me ISO 9001: 2000 dhe H.A.A.C.P .. me një staf që informohet vazhdimisht për të dhënë rezultatin më të mirë. Lëndët e para vijnë nga furnizuesit evropianë që garantojnë cilësinë e tyre me një qëndrueshmëri të vazhdueshme. Pra, familja shqiptare dhe konsumatori shqiptar duhet të ndjehen të sigurt për produktet tona.

Lokalet tona janë të vendosura 15 km larg qytetit të Gjirokastrës, në autostradën Gjirokaster-Kakavi. Dizajn i shkëlqyeshëm i është dhënë fabrikës për të respektuar mjedisin natyror. Prodhimi dhe paketimi i produkteve tona bëhet në lehtësira moderne. Fabrika ka një sipërfaqe prej 15.000m2, në të cilën ndërtesat e saj mbulojnë gjithsej 10.000m3. Për prodhimin e produkteve tona ne kemi investuar në makineri bashkëkohore, të reja dhe të teknologjisë së lartë dhe jemi krenarë për këtë risi në tregun shqiptar.

 

Adresa: Gjirokaster, Albania

Web
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: