Hotel Cajupi

"Cerciz Topulli" Square, Gjirokaster, Albania
+355 8426 9010, +355 67 264 3431

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hoteli Cajupi përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme, dhoma konferencash, restorant me pamje madhështore mbi rajonin, kafene me ballkon të relaksuar jashtë dhe hapësirë parkimi.

Vendndodhja e hotelit vetëm nën këmbët e kalasë së famshme ARGGJIRO dhe drejtpërdrejtë në zemër të qendrës historike të Gjirokastrës. Është i vendosur shumë pranë të gjitha muzeve interesante, komunës, pazarit me karakter dyqanet e plota dhe tradicionale, bankat dhe zyra turistike. Ju do të gjeni rrugët e vjetra me kalldrëm, shtëpitë origjinale të vjetra dhe monumentet në Gjirokastër të pastër dhe të mrekullueshëm.

 

Adresa: “Cerciz Topulli” Square, Gjirokaster, Albania

Web f                                               Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: