Hotel Gjirokastra

Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
+355 68 409 9669, +355 8426 59 82

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hoteli Gjirokastra përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme, salla konferencash, restorant me pamje të mrekullueshme mbi rajonin, kafeje me ballkon të relaksuar jashtë dhe hapësirë parkimi.

Vendndodhja e hotelit vetëm nën këmbët e Kalasë së famshme ARGGJIRO dhe drejtpërdrejt në zemrën e qendrës historike të Gjirokaster. Ndodhet shumë afër të gjitha muzetë interesantë, bashkinë, pazari me dyqane me karakter të plotë dhe tradicional, banka dhe zyra turistike.
Do të gjeni rrugët e vjetra me kalldrëm, shtëpi origjinale dhe monumente në Gjirokaster  të mrekullueshme.

Address:  Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania

Web f                                              Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

9:00-23:00

Informacion shtesë: