Hotel Kalemi

Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
+355 (0)682234373

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

“Hotel Kalemi dhe Gjirokastra”
Bëni vetes një favor të madh. Shkoni në Shqipëri, shkoni në Gjirokastër dhe qëndroni në Hotel Kalemi. Rezervoni në Hotel Kalemi dhe shijoni pamjet e bukura malore.
Kalemi Hotel është shumë i thjeshtë për tu gjetur.
Hotel Kalemi është shumë afër çdo pikë historike të qytetit.

Web f                                                      Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Everyday 9:00-20:00

Informacion shtesë: