The National Tourism Agency

Gjirokaster, Albania
+355 67 533 3532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Agjensia Kombëtare e Turizmit (NTA) është një institucion publik, i cili varet nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisi. Fillimisht, ajo u krijua në maj 2005 nën emrin e Zyrës së Turizmit të Shqipërisë dhe më vonë më 14/05/2007, bazuar në Ligjin Nr. 9734, ky institucion quhet Agjensia Kombëtare e Turizmit.

 

Adresa: Gjirokaster, Albania

f                                Reservo

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: