Radio Taxi

+355 69 2251 495

Përshkrimi i biznesit:

New Offer Booking

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar faqen tonë të filozofisë. Ne besojmë se një ekip i dedikuar i njerëzve mund të sjellë cilësi, besueshmëri dhe profesionalizëm në shërbimin e taksisë, si kurrë më parë në Shqipëri. Motoja jonë është “kudo, në çdo kohë” për të siguruar më të mirën …

 

Adresa:  Gjirokaster , Albania

Web Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: