Hotel Gjirokastra

Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania
+355 68 409 9669, +355 8426 59 82

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hoteli Gjirokastra përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme, salla konferencash, restorant me pamje të mrekullueshme mbi rajonin, kafeje me ballkon të relaksuar jashtë dhe hapësirë parkimi.

Vendndodhja e hotelit vetëm nën këmbët e Kalasë së famshme ARGGJIRO dhe drejtpërdrejt në zemrën e qendrës historike të Gjirokaster. Ndodhet shumë afër të gjitha muzetë interesantë, bashkinë, pazari me dyqane me karakter të plotë dhe tradicional, banka dhe zyra turistike.
Do të gjeni rrugët e vjetra me kalldrëm, shtëpi origjinale dhe monumente në Gjirokaster  të mrekullueshme.

Address:  Lagjia Partizani, Rruga Shezai Como Gjirokastër, Albania

Web f                                              Reservo

Orari:

9:00-23:00

Informacion shtesë:

Hotel Cajupi

"Cerciz Topulli" Square, Gjirokaster, Albania
+355 8426 9010, +355 67 264 3431

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hoteli Cajupi përbëhet nga dhoma dhe suita të rehatshme, dhoma konferencash, restorant me pamje madhështore mbi rajonin, kafene me ballkon të relaksuar jashtë dhe hapësirë parkimi.

Vendndodhja e hotelit vetëm nën këmbët e kalasë së famshme ARGGJIRO dhe drejtpërdrejtë në zemër të qendrës historike të Gjirokastrës. Është i vendosur shumë pranë të gjitha muzeve interesante, komunës, pazarit me karakter dyqanet e plota dhe tradicionale, bankat dhe zyra turistike. Ju do të gjeni rrugët e vjetra me kalldrëm, shtëpitë origjinale të vjetra dhe monumentet në Gjirokastër të pastër dhe të mrekullueshëm.

 

Adresa: “Cerciz Topulli” Square, Gjirokaster, Albania

Web f                                               Reservo

Informacion shtesë:

Hotel Kalemi

Rruga Bashkim Kokona 14, Gjirokaster, Albania
+355 (0)682234373

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

“Hotel Kalemi dhe Gjirokastra”
Bëni vetes një favor të madh. Shkoni në Shqipëri, shkoni në Gjirokastër dhe qëndroni në Hotel Kalemi. Rezervoni në Hotel Kalemi dhe shijoni pamjet e bukura malore.
Kalemi Hotel është shumë i thjeshtë për tu gjetur.
Hotel Kalemi është shumë afër çdo pikë historike të qytetit.

Web f                                                      Reservo

Orari:

Everyday 9:00-20:00

Informacion shtesë: