Bar Grand

Rruga Veli Hashorva, Gjirokastër
+355 69 769 5555

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Category: Bars

One of the best bars in Gjirokastra.
Welcome !!

Adresa: Rruga Veli Hashorva, Gjirokastër, Albania

 

f                                                Reservo

Orari:

Monday: 8:00 AM – 3:00 AM
Tuesday: 8:00 AM – 3:00 AM
Wednesday: 8:00 AM – 3:00 AM
Thursday: 8:00 AM – 3:00 AM
Friday: 8:00 AM – 3:00 AM
Saturday: 8:00 AM – 3:00 AM
Sunday: 8:00 AM – 3:00 AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

BAR RESTORANT “BAÇI”

Permet, Albania
+355 69 874 2885

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

BAR RESTORANT “BAÇI” restorant me gatime tipike tradicionale ku ne bazen kryesore jane mishi dhe nenproduktet e tij.
Me gatime te fresketa te gjitha te marra ne prodhimet e zones.
Te shoqoruara me pije te ndryshme freskuese ,vere dhe rakin gjirokastrite.
BAR RESTORANT “BAÇI” mund te prenotoni dreka ose darka familjare por edhe nese doni te rezervoni per festa apo gezime te ndryshme familjare.
Ju mirpresim !!

 

Adresa: Permet, Albania

f                                                     Reservo

Orari:

10:00-23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

“Viva Vino”

Rruga Xhorxh Sorros, Gjirokaster, Albania
+355 69 580 9333

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Një nga bar-et e parë të këtij lloji në Gjirokastër, i ndërtuar në qendër të qytetit ka nderin t’ju shërbejë vera më e mirë e cilësisë në qytet.
Dizajni origjinal dhe mënyra master në shërbimin e verës u bëjnë vizitorëve të ndjejnë aromën dhe aromën e verërave tona në të gjithë thellësinë e tyre.

 

Adresa: Rruga Xhorxh Sorros, Gjirokaster, Albania
Web                                     Reservo

Orari:

Open 11:00-02:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: