The National Tourism Agency

Gjirokaster, Albania
+355 67 533 3532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Agjensia Kombëtare e Turizmit (NTA) është një institucion publik, i cili varet nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisi. Fillimisht, ajo u krijua në maj 2005 nën emrin e Zyrës së Turizmit të Shqipërisë dhe më vonë më 14/05/2007, bazuar në Ligjin Nr. 9734, ky institucion quhet Agjensia Kombëtare e Turizmit.

 

Adresa: Gjirokaster, Albania

f                                Reservo

 

Informacion shtesë:

The Old Bazar Travel and Tour Agency

Rruga Astrit Karagjozi, Gjirokaster, Albania
+355 69 223 8549

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Misioni ynë është të ofrojmë çdo turist shërbimet më të mira në dispozicion për një përvojë interesante dhe të pasur të trashëgimisë kulturore dhe historike të Gjirokastrës. Këto shërbime përfshijnë pako turne të udhëzuar, bileta avionësh, marrëveshje transporti dhe akomodimi për grupe turistësh dhe udhëtarësh individualë. Agjensia jonë është e lumtur që të hartojë një turne posaçërisht për ju sipas orarit dhe interesave tuaja. Jemi krenarë që jemi agjensia e parë e udhëtimit dhe turneut në qytetin e vjetër të Gjirokastrës.

 

Adresa: Rruga Astrit Karagjozi, Gjirokaster, Albania

Web                                                  Reservo

Orari:

Opening hours:
9.00 am to 5.00 pm, 7 days a week from March 1st– to November 30th,
and
9:00 am - 3:00 pm from December 1st to February 28th

Informacion shtesë:

Kategoria:

ASI SH.P.K

Rruga Valere, Gjirokaster, Albania
+355 69 226 1820

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Aktiviteti ka fillur ne Gjirokaster ne 1995 me hapjen e Kalemi Hotel. Ne vitin 2009, Kalemi Travel hap seline si agjensi turistike ne Tirane. Duke pare qe tregu i udhetimeve ishte fokusuar vetem ne nje shtrese te caktuar njerezesish, Kalemi Travel hyri ne treg me udhetimet “low cost” duke ofruar udhetime te lira qe mund te perballoheshin nga te gjitha shtresat. Menjehere, u be agjensia me e njohur ne tregun shqiptar. Udhetimet low cost, u huazuan shume shpejt nga te gjitha agjensite e tjera ne Shqiperi.

 

Adresa: Rruga Valere, Gjirokaster, Albania

Reservo

Informacion shtesë:

Kategoria: