Klinika Dentare Hashoti

Rruga Xhorxh Soros, Gjirokastër, Albania
+355 69 542 6878

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Category: Dental, Medical Clinic & Pharmacy

Jemi te sigurt se me bashkepunimin tone te perbashket, buzeqeshja juaj do te jete natyrale dhe e bukur.

Ne ofrojme sherbim komplet profesional ne cdo fushe te stomatologjise dhe higjenes dentare.

Fale organizimit shume te mire te punes tone, ne veprojme jo vetem tek pacienti por edhe me model studimi, qe do te thote se te pacientet qe do te vendosin dhembe (pra kur mungojne dy ose me shume dhembe, varet ne varesi te diagnozes dhe llojit te punimit) ne i marrim pacientit nje mase ne gojen e tij, ne menyre te tille qe te mund ta studiojme dhe te jemi shume me te sakte dhe te qarte se cfare pune do t’i kryhet pacientit.

 

Address: Rruga Xhorxh Soros, Gjirokastër, Albania

f                                                Reservo

Orari:

Monday-Friday: 9:00 AM-2PM, 5:00PM-8:00PM

Saturday and Sunday Closed

Informacion shtesë: