Dyqane

Bulevardi ''18 Shtatori'',Perballe Pallatit te Sportit ,Gjirokaster ,Albania
Hours: Open today Open
8:30 AM - 2:30 PM
5:00 PM - 9:00 PM

Kanalet tona:     Kategoria: Shopping Boutique Anila ne Bulevardin 18 Shtatori ku mund teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Blv."18 Shtatori " Gjirokastër Albania
Hours: Open today 08:00 - 14:00
+355 +355 84 26 81 26

Kanalet tona:     Kategoria: Shopping DEVOLLI SHOES nje nga dyqanet e vetme ne teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr. 18 Shtatori, Rreth Stadiumit Subi Bakiri Gjirokaster Albania
Hours: Open today Open: 09:00 - 21:00
+355 +355 69 55 65 755

Kanalet tona:     Kategoria: Shopping M&D dyqan dhe servis celularesh . Ne M&D doRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •